ÎNDEMN FRAȚI CREȘTINI MIRENII CUMPĂRAȚI SFINTE VASE HAI SĂ FACEM LITURGHIE De la Sfântul Bussines o Nouă Sărbătoare în Bor ,,Sfânta Curvime "

Dși mulți martiri creștini și au dat viața pentru BISERICA LUI HRISTOS ȘI CHIAR PENTRU BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ DE LA BRÂNCOVEANU LA ARSENIE BOCA ȘI ALȚII. După ce în BOR au devenit arhicunoscute practicile și rânduiala bussines -ului treptat sa alunecat spre desfrâu și chiar curvie.

Mărturie a celor spuse mai sus sunt scandalurile de acum câți va ani în care chiar și un fost IERARH AL BOR a fost implicat dar și un altul în care un fost preot și îndrăgit câtăreț de muzică populară actual a fost implicat.

Însă de curând un alt, PREOT" PREOTUL V. A. care a fost și reținut iar apoi a fost plasat sub control judiciar după ce o enoriașă de 33 a de pus o plângere pe numele preotului în care îl acuză de comportament indecent în timpul oficierii SFINTEI TAINE A SPOVEDANIEI.


CONCLUZIA PS. CHIAR DACĂ PREOȚIA ESTE O VOCAȚIE UN HAR ȘI SE TRĂIEȘTE NU SE ÎNVAȚĂ LA ȘCOALĂ CI DOAR SE DESĂVÂRȘEȘTE AȘA CUM HRISTOS SUNE ÎN MATEI 5 13-16

13 Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce va fi făcută din nou sărată?! Nu mai este bună la nimic, decât să fie aruncată afară şi călcată în picioare de oameni.

14 Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. 15 Şi nimeni nu aprinde un felinar ca să-l pună sub un oboroc, ci îl pune pe un suport şi astfel el luminează tuturor celor din casă. 16 Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să-L slăvească pe Tatăl vostru, Care este în ceruri.

După cum știm Hristos nu a fost singur văzut decât în fața lui PILAT.

PECETLUIREA LEPĂDĂRII DIN 2020 chiar de de, ÎNTÂIUL LEPĂDAT AL ȚĂRII".

Dar și toate scandalurile în care BOR A FOST IMPLICATĂ VIN SĂ ÎI CONVINGĂ PE CREȘTINII ORTODOCȘI ROMÂNI DAR ȘI NU NUMAI CĂ NU MAI AU CE CĂUTA ÎN BISERICI DACĂ NU VOR SĂ SE LEPEDE DE HRISTOS DEVENIND, SOLDAȚI ROMANI ÎN ARMATA LUI SATANA." MAI BINE CUMPĂRĂM SFINTE VASE ȘI SLUJIM LITURGHIA ÎN CASELE NOASTRE OAR INIMILE NOASTRE BISERICI ȘI CATEDRALE SĂ LE FACEM.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta