Cornulețe Fragedele


 Ingrediente:

1 pachet margarina, faină cu praf de copt, sare, zahăr pudră, nuci sau rahat pentru umplutură.
Dacă folosim faina obişnuită, trebuie să adăugăm 1 praf de copt stins cu o lingură cu zeamă de lămâie.

Instrucţiuni:
1) Amestecăm margarina cu un vârf de sare şi adăugăm treptat faina cernută, până obţinem un aluat tare şi omogen.
2) Întindem o foaie nu prea groasă, pe care o tăiem în pătrate cu latura de circa 5 cm. Pe fiecare bucată de aluat, punem nucă pisată amestecată cu zahăr pudră sau o bucată mică de rahat, apoi rulăm aluatul, pentru a forma cornuleţele. În nucă putem pune şi praf de scorţişoară.
3) Aşezăm cornuleţele într-o tavă unsă şi tapetata cu făină, sau cu hârtie pentru copt.
4) Le coacem la un foc potrivit.
5) După ce s-au copt, fierbinţi trebuie să le tăvălim în zahăr pudră.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta