Cornulețe cu nucă

 

Ingrediente:
1 pachet margarina, 1 cana nuci măcinate, faină cu praf de copt, sare, zahăr pudră.
Dacă folosim faina obişnuită, trebuie să adăugăm 1 praf de copt stins cu o lingură cu zeamă de lămâie.

Instrucţiuni:
1) Amestecăm margarina cu nucile (este bine să fie puţin prăjite înainte să le măcinăm), punem un vârf de sare şi adăugăm treptat faina cernută, până obţinem un aluat tare şi omogen.
2) Întindem o foaie nu prea groasă, pe care o tăiem în pătrate cu latura de circa 5 cm, pe care le rulăm, pentru a forma cornuleţele.
3) Aşezăm cornuleţele într-o tavă unsă şi tapetata cu făină, sau cu hârtie pentru copt.
4) Le coacem la un foc potrivit.
5) După ce s-au copt, fierbinţi trebuie să le tăvălim în zahăr pudră.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta