Ieri 24 iunie 2022. Am răspuns prezent la invitația Ing Nicolae Mușat PREȘEDINTE FONDATOR ASCIOR BUZĂU de a participa la A IV-A Ediție Aconferiței anuale internaționale care anul acsta poartă numele: ,,UNIȚI ÎN CREDINȚĂ PENTRU VIITOR " în cadrul evenimentului mi-au fost decernate 2 disticții o DIPLOMĂ DE EXCELEȚĂ și Brevetul alături Medalia Conferinței, UNIȚI ÎM CREDINȚĂ PENTRU VIITOR". Evenimentul din acest an se desfășoară la Buzău la SALA MARE A CONSILIULUI JUDEȚEAN în perioada 24-26 iunie 2022.
Alături de mine au participat și la eveniment și alte nume de seamă ale culturii românești cum ar fi
Ambasadorul Geogre Călin din partea Societăţii Apolon.
Iar din delegația din care și eu am făcut parte au mai făcut parte și D-L Ing IONEL BOBOCEA, D-L Scriitor Dumitru Istrate Rușețeanu.

Însă acsta nu a fost singurul eveniment cultural la care am participat ziua care a început frumos să încheiat la fel de frumos pe plaiurile comunei buzoiene Brădeanu unde a avut loc ZIUA IEI. Și la acest eveniniment am participat tot alături de D-l Ing Bobocea Ionel și D-l Scriitor Dumirtru Istrate Rușețeanu. La acest eveniment au participat oficialități locale și județene.
Alături de toate activitățile derulate aici pentru mine ca teolog a rămas ca un moment memorabil Expoziția de Icoane pe sticlă dar și alte ativități din cadrul evenimentului.








 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta