CORNULEȚE FRAGEDE CU HALVA ȘI RAHAT


 Necesar:

- 1 pachet margarină;
- 5 linguri cu apă;
- 1 lingura cu oţet;
- Puţină sare;
- Faină cât cuprinde.

Se face un aluat de consistenta potrivită. Se împarte în 10 părţi egale. Fiecare parte se întinde în formă rotundă (aproximativ) sau, pt. cei mai pretenţioşi, i se dă forma rotundă cu ajutorul unei farfurii. Apoi se delimitează 8 porţii egale şi pe fiecare se aşează o bucăţică de halva sau rahat şi se rulează începând de la margine. Se coc la foc potrivit cca 10-15 minute. Aceasta este reţeta. Însă pentru a obţine un aluat foarte fraged, eu îl pregătesc cu cel puţin o zi înainte şi îl păstrez la rece învelit în folie (nu la congelator).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta