BILUȚE DE CIOCOLATĂ


 Ingrediente:

150 g ciocolata amaruie
2 linguri sirop de zahar sau miere
2 linguri de cacao
100 g margarina
1/2 coaja de portocala rasa (eventual tinuta in prealabil in zahar si coniac)
200 g biscuiti
stafide sau fructe confiate taiate bucatele sau visine din visinata, nuci, alune.

Mod de preparare:

Se pune pe foc mic si se amesteca: ciocolata rupta bucatele, siropul (mierea), cacao si margarina. Se mai adauga coaja de portocale, stafidele sau fructele confiate si biscuitii sfaramati, nucile sau alunele preferate. Dupa ce se racoreste putin, se modeleaza in forma rotunda si se tavalesc prin cacao, fulgi de cocos, nuca macinata sau fulgi de ciocolata. Cand am posibilitatea, pun in mijloc si cate o visina din visinata. Le asez pe o farfurie, una langa alta si le las in congelator cca 30 minute dupa care pot fi lasate si in frigider, la temperatura obisnuita.

Carmina

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta