MAIONEZĂ DE POST

Ingrediente:

2 linguri faina sau amidon
1/2 cana apă
Muştar
Zeamă de lămâie
Ulei

Se amestecă cele 2 linguri faină cu un pic de apă rece până se desface bine. Restul de apă se pune la fiert. Când dă în clocot se toarnă amestecul de făină şi apă rece şi se amesteca la fel ca la o budincă. Se ţine pe foc mic până se îngroaşă bine (nu durează mai mult de 1 minut). Se lasă la răcit şi când e rece se amestecă cu muştar şi zeamă de lămâie, apoi se picura uleiul, că la orice maioneză. Eu am picurat şi un pic de sifon pentru că după ce se încorporează uleiul devine foarte tare. Se potriveşte de muştar şi lămâie şi se poate consuma imediat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta