Supă de sfeclă roșie


 Ingrediente pentru supă de sfeclă: 500 g sfecla roşie fiartă; 3 cartofi; 1 lingura ulei măsline, 1 linguriţă zahăr, 1 rădăcină de pătrunjel, 2 morcovi, 1 ardei, 1 ceapă, 3 roşii, sare, piper, 1 legătura mărar, 1 lămâie.

Mod de preparare: Fierbem legumele (morcovii, ardeiul, rădăcină de pătrunjel, ceapă tocată mărunt şi ardeiul tăiat fâşii). Când zarzavatul e aproape fiert, adăugăm cartofii şi sfeclă. După ce s-au fiert, adăugăm mărarul tocat şi amestecat cu sucul de lămâie, sare şi piper. Se poate servi atât caldă, cât şi rece.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta