SUPĂ DE CARTOFI

 Ingrediente:

500g cartofi, 2 morcovi, 1 păstarnac, 1 rădăcina pătrunjel, jumătate de ţelina, 2-3 roşii, 2.5l apă, 1 ceapă

Instrucţiuni:
1) Curăţăm, spălăm bine zarzavatul şi-l tăiem cubuleţe mici, tocam ceapă şi le punem la fiert.
2) După ce s-au fiert pe jumătate, adăugăm şi cartofii tăiaţi în cuburi mici.
3) Când cartofii sunt aproape fierţi, punem roşiile curăţate de pielite şi seminţe, tăiate în felii. Dacă nu avem roşii putem pune bulion sau suc de roşii.
4) Lăsăm să mai dea puţin în clocot.

Când servim, presaram deasupra pătrunjel verde tocat mărunt.

Se poate adăuga şi o lingură de untdelemn, când punem cartofii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta