Supă cremă de conopidă


 Ingrediente: 1 conopida mare, 4 cartofi, 3 linguri de ulei, 1,5 l apă, 3 linguri faină, 1 legătură de pătrunjel, sare, piper


Mod de preparare: După ce conopida a fost spălată, sunt îndepărtate cotoarele groase. Se pune la fiert împreună cu cartofii, timp de 25 de minute.

Se pasează zarzavaturile şi se adăugă sarea şi piperul. Faină se pune în uleiul încins şi se amestecă până când faina capăta o culoare gălbuie. Apoi se adăugă treptat, câte 2-3 polonice cu supa; se răstoarnă în oală mare cu supa. După ce s-au amestecat bine, mai este lăsată câteva minute pe foc, apoi se adăugă pătrunjelul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta