TOCANĂ DE SOIA

 

Ingrediente: 1 pungă de soia, 3 roşii, 3 cepe, doi ardei graşi, piper, 100 ml ulei, 150 ml vin, 1 legătura pătrunjel, sare, piper, 3 căţei de usturoi.

Mod de preparare: Cuburile de soia se pun la fiert în apă clocotită cu sare şi piper. După ce au fiert, se scot din apă şi sunt lăsate la scurs. În timp ce acestea se scurg, se toacă măruţ cepele, usturoiul şi ardeii. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se adăugă cepele, usturoiul, ardeii, sare şi piper după gust. Peste acestea se pun rosile decojite şi date pe razătoare. Când sosul a început să scadă, se adăugă cuburile de soia şi se toarnă jumătate din cantitatea de vin. Se lasă la fiert timp de câteva minute, apoi se adăugă restul de vin. Când mâncarea este gata, se ia de pe foc şi se presara pătrunjelul tocat. Se serveşte fierbinte cu mămăliguţa şi murături.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta