FLOAREA SFINTELOR PAȘTI SAU FLOAREA VIEȚII

 

De câte ori vorbim despre Dumnezeu și despre creeație ne vin în minte Cuvintele Sfintei Evanghelii după ION 1.1, La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul."
Dumnezeu este creatorul a tot și a toate, acest lucru este adeverit și Mărturisit atât de Dumnezeu în cel puțin trei locuri din Sfânta Scriptură două în VECHIUL TESTAMENT (DECALOGUL, EU STUNT DOMNUL, DUMNEZEUL TĂU..." ÎN CARTEA IEȘIRII 20. 1.     Atunci a rostit Domnul înaintea lui Moise toate cuvintele acestea şi a zis:
2.     "Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, Care te-a scos din pământul Egiptului şi din casa robiei.

ȘI Tocmai pentru a se întări și mărturisi prezența Sfintei treimi al treile loc a fost ales în NOUL TESTAMENT ÎN SFÂNTA EVANGELIE DE LA IOAN 3. 16... Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică. "
Însă pentru a își arăta puterea și pentru a îl întări pe om în dreapta și adevărata credință Dumnezeu a îngăduit păstrarea unor obicte fie vestimentare fie de cult pentru ca omul să aive niște mărturii și dovezi desore autencitatea unor fapte și momente
În îN VECHIUL TESTAMEMT UN ASTFEL DE EXEMPLU ESTE COJOCUL LUI ILIE CEL LĂST LUI IELISEI SAU NOUL ILIE CUM ÎL NUMEA POPORUL.
În NOUL TESTAMENT EXISTĂ MAI MULTE ASTFEL DE OBIECTE CARE CARE S-AU PĂSTRAT TOCMAI PENTRU A ÎNTĂRII ȘI ACONFIRMA AUTENTICITATE ȘI VERIDICITATEA EVENIMENTELOR.
DE LA SFINTELE EVANGHELII CARE RELATEAZĂ VIAȚA MÂNTUITORULUI
LA CÂTEVA OBIECTE CARE SĂ CONFIRE ȘI SĂ ATESTE ACELE ÎNTÂPLĂRI: RÂUL IORDAN, GRĂDINA Ghetsimani
LEMNUL SFINTEI CRUCI, GIULGIUL ȘI MORMÂNTUL MÂNTUITORULUI, ACOPERĂMÂNTUL MAICII DOMNULUI, BRÂUL MAICII DOMULUI."
Dar tot aici în NOUL TESTAMENT DUMNEZEU A ÎNGĂDUIT ȘI EXISTENȚA A CÂTORVA PLANTE CARE SĂ AMINTEASCĂ OMULUI DE EVENIMENTELE ȘI MOMENTELE IMPORTANTE DIN ISTORIA MĂTUIRII EXEMPLU RAMURILE DE SĂLCIE ȘI FINIC DE LA FLORII SAU INTRAREA DOMNULUI ÎN IERUSALIM, CRĂCIUNĂRIȚA SAU FLOAREA CRĂCIUNULUI DE CULOARE ROȘIE CE AMINTEȘTE DE NAȘTEREA DOMULUI

ȘI SINGURA FLOARE CARE ÎNFLOREȘTE ȘI REZITĂ DOAR 24 DE ORE ÎNTR -UN AN ESTE FLOAREA SFINTELOR PAȘTI CUNOSCUTĂ ȘI CĂ FLOAREA VIEȚII SAU A NEMURIRII CARE ÎNFLOREȘTE ANUAL DOAR ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE ȘI SE OFILEȘTE ÎN NOAPTEA DINTR -E PRIMA ȘI A DOUA ZI DE PAȘTI.
Ea este unică prin puterea ei despre care se spune că dacă în ZIUA DE PAȘTI ARE PETALELE UMEDE APĂ TREBUIE COLECTATĂ ȘI FOLOSITĂ LA NEBOIE FIE ȘI CÂTEVA PICĂTURI PENTRU GUSTARE SAU STROPIERE ACEASTĂ APĂ POATE TĂMĂDUI ORICE BOALĂ CHIAR ȘI CELE INCURABILE FLOAREA ARE CULOARE GALBRNĂ ASPECT CATIFELAT, ȘI PAOATE FI UȘOR CONFUNDATĂ DE NECUNOSCĂTORI CU, LALEAUA DIN CĂZĂNELE DUNĂRI SAU LALEAUA CAZANELOR"


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta