Ingineria VIEȚII-PASTILE LUMII-part 1 Întru Buna Vestire!


 


A vorbi despre ingineria vieții pentru mulți este o absurditate, un nonsens sau o justificare a acestei Noi Ordini Mondiale dar, a mai alătura acestei „inginerii” axioma „Paștile lumii” este deja mult prea mult, o amestecare grosolană a planurilor teologice cu cele lumești… Cum „Paștile lumii”? Cum „ingineria vieții”? 

Acestei teme extrem de vaste dar și extrem de importante, care va fi o problemă permanentă a tuturor generațiilor, oameni și popoare, până la Parusie, trebuie să i se aloce mii și zeci de mii de cărți, dar noi, acum, suntem în măsură, după putințe, să alocăm doar un capitol din a cincea carte, „Ergogetica-Schița 2” întrucât sunt multe alte teme generale ce trebuie abordate.

Cât de profunde și cât de grave pot fi confuziile, inversările, cât de mare poate să fie deruta și ce riscuri ți cataclisme ascunde, pentru oameni, adunări, neamuri și popoare, confuzia, inversarea, minciuna, falsurile, manipulările?

Cum găsim dar mai ales cum folosim dreptarul pentru a cunoaște unde suntem, unde trebuie să ajungeam, cum ajungem acolo, care și Cine este Calea? 

De trei secole trăim în mijlocul celei mai mari crize generale ale omenirii iar în ultimii 30 de ani aceasta a ajuns la un maxim cataclismic de neimaginat, o culme diabolică extremă fiind anul 2020 când omenirea a fost oprită să-și facă închinarea, chipurile, pentru a fi protejată de boală și moarte.

Omenirea este angrenată într-o extrem de fină, amplă, tenace, puternică și distrugătoare inginerie a morții, a dezumanizării, a distrugerii și înșelătoriei, a dependenței malefice și totalei neputințe a oamenilor, a grupărilor, a popoarelor, inginerie a morții care se bazează pe toate înșelăciunile și fricile, mai ales frica de moarte, pe toate închipuirile și scenariile demoralizatoare și impunătoare la nivelul persoanei, grupărilor, neamurilor și popoarelor. 

Omul singur, indiferent de puterile cu care este înzestrat, nu poate, sub nicio formă, lupta cu acest monstru, balaur, sistem profund malefic extrem de provocator și cunoscător al pârghiilor, metodelor și sistemelor de gestionare a păcatelor particulare și sociale, balaur ce are mii de genii devotate care îl slujesc în deplină cunoștință privind răul particular și general pe care-l provoacă și susțin prin cele mai inovative feluri. Aceste genii sunt slujite de alți mai mari sau mai mici experți mondiali în științe, metode, capacități, informații, etc, care știu mai mult sau mai puțin răutatea planurilor la care lucrează, conștientizează mai mult sau mai puțin impactul final al proiectelor, experți mondiali ținuți permanent sub aburii înșelării pentru a nu conștientiza pe deplin efectele reale ale slujirii lor ci doar efecte surogat capabile să le țină în adormire conștiința împreună cu aburi atât ale exacerbării eului cât și ai totalei neputințe privind ieșirea din sistem sau privind trădarea sistemului malefic.

Această inginerie a morții personale și sociale are multe și complexe sisteme de protecție în cazul defectării slujirii unor experți sau grupuri de experți folosindu-se inginerii informaționale puternice de mistificări, ponegriri, înșelătorii, răstălmăciri, conspirații, nu doar prin mas media. 

Nu putem vorbi despre „ingineriile morții” căci, deși au sute și mii de fațete toate acestea au o singură rădăcină a răului a inversării binelui, a falsificării și minciunii, care toate aceste fațete se ascund extrem de pervers sub masca beneficiului, a câștigului, a eliberării, a plinătății, a evoluției.

De aceea nu vorbim nici de „ingineriile vieții” căci, chiar dacă au sute și mii de fațete acestea toate conlucrează la plinirea vieții depline. 

Acestei inginerii a morții personale și sociale nu i se poate opune decât ingineria vieții personale și sociale, inginerie a vieții care se află în întreaga Sfânta Scriptură a Sfintei Evanghelii și a cărei permanentă tâlcuire se descoperă în Sfânta Tradiție nu doar prin cuvântul Sfinților Părinți ci și prin viața lor și trecerea lor la Domnul așa cum am arătat în prima mea carte „Catedra Sfântului Mare Mucenic Sava”.

Despre această inginerie a vieții am spus, mai tăinuit în cartea „Paștile Tău, Doamne” dar, mai pe față în prima schiță despre Ergogetică, în cartea „Ergogetica Împărăției Cerurilor-Schița 1” iar acum, în „Schița 2” încercăm să facem mai lămurit referiri atât la ingineria morții, pentru a înțelege cum funcționează, care-i sunt liniile directoare și de forță pentru a-i contracara acțiunile prezente și viitoare dar mai ales pentru a-i scoate din luptă combatanții și pentru a explica oamenilor și popoarelor sensul și rostul ingineriei morții!

Ingineria este un termen nou ce ar putea însemna punerea în practică a ingeniozității, a dibăciei, inventivității, măiestriei etc, în general a prezentării sau lucrării unei soluții pentru rezolvarea unor probleme reale sau presupuse. 

Ingineria morții începe din rai, este planul sugerat de șarpe oamenilor pentru câștigarea frauduloasă a asemănării cu Dumnezeu prin călcarea poruncii Domnului. Iată că, această inginerie a morții, mai întâi verbală, prin executarea, punerea în lucru, ajunge o lucrare executată, aceea de a mânca din fructul oprit.

Cele patru chipuri ale împlinirii vieții, ale ingineriei vieții, prin cuvânt, text, imagine, dans, (Chip de Pasăre), prin lucrare, (Chip de Vițel), prin omenie, (Chip de Om), prin conducere, (Chip de Leu) își au modelul, prin inversare, ale împlinirii, ingineriei morții, căci ingineria morții vine să zădărnicească sub toate aspectele plinirea, mărturisirea, lucrarea, omenia, conducerea, ingineria vieții, căci boala și moartea nu pot fi în afara vieții ci o plagă ce se agață de viață pentru a o distruge, nega, compromite, înlocui, imita prin maimuțărire, formă fără fond sau cu fond contrar, potrivnic, batjocoritor, cu diferite forme de negare.

Prin ingineria morții, ingeniozitatea negării, înlocuirii, potrivniciei, alterării etc, din dreapta credință s-au desprins multe ramuri din care s-u desprins și se desprind mereu ramuri, ajungându-se acum la zeci de mii de grupări care se numesc a fi „creștine” deși nu sunt, căci sunt doar variante cu diferite grade de negare a Bisericii Una, Credinței Una, Adevărului Unic, Poporului Unic al lui Dumnezeu, Căii Unice către Izbăvire și Mântuire.

Datorită necredinței generațiilor anterioare, neamurilor și popoarelor nu doar ingineria vieții a rămas incredibil în urmă față de vremurile în care trăim ci, mai mult, această necredință a alimentat și alimentează grozav, facilitează creșterea puterii, expansiunea și atingerea obiectivelor ingineriei morții asupra oamenilor, familiilor, neamurilor, popoarelor și lumii.

Când nu lucrăm sau lucrăm rău pentru Biserica Ortodoxă a lui Dumnezeu noi lucrăm, cu știință sau chiar fără să știm, lucrăm împreună cu Satrapii lumii la ingineria morții, la propria noastră negare, distrugere, anihilare ca oameni, familii, adunări, neamuri și popoare.

De aceea trebuie să cunoaștem din Sfânta Scriptură, cu ajutorul Sfinților Părinți nu numai Ortodoxia la care s-a ajuns particular sau în grupurile mici sau mari, până în prezent, ci întreaga perspectivă Ortodoxă a evoluției Poporului lui Dumnezeu până la Parusie,  inclusiv de ce, unde, cum Pogoară Noul Ierusalim, cum, unde și de ce se plinește Împărăția lui Dumnezeu care are Capitala în Noul Ierusalim, care sunt popoarele care vor să aleagă viața sub Legea lui Dumnezeu, cum și de ce se face Botezul acestor popoare, cum își exercită ele puterea sfințită de Biserica Sfințitoare Sobornicească (Noul Cler), cum se execută această nouă Împărăție Creștină, adevărat creștină din care am căzut și trebuie s-o refacem, cum protejăm această Împărăție Creștină (Ortodoxă) pentru a nu mai fi distrusă, pentru ca Cetatea Sfântă, Noul Ierusalim să nu mai cadă pradă necredincioșilor așa cum a căzut cândva cetatea Constantinopol. 

Reconstruirea Împărăției Creștine, Ortodoxe, necesită o inginerie extrem de avansată, ingineria vieții, nu doar expusă ci și lucrată la micron cu toate sistemele de protecție adecvate timpurilor în care trăim. 

Putem oare vorbi de Paștile lumii după nefericitul sinod din Creta fără a fi considerați că lucrăm împotriva ortodoxiei clerului care a semnat aceste acte?

Putem vorbi de Paștile lumii într-o ortodoxie majoritară sau chiar exclusivistă a ecumenismului și subjugată de consilii mondiale ale bisericilor care nu sunt biserici? 

Ingineria morții ne împresoară și ne lovește din toate părțile, dar ÎNDRĂZNIȚI ÎN DOMNUL!

În numele Tatălui și Fiului și Sfântului Duh! Amin


Ioan Nicolae Mușat

Bo-Zău, 24 Martie 2023


Imagine de pe net

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta