Definitivat la Religie. Teste rezolvate si explicate din Tematica pentru didactica disciplinei si metodica predarii Religiei


 Domeniu sensibil, greu de asimilat si dificil de încadrat in formularistica unui examen, tematica examenului de Definitivare la Religie implica multa cunoaștere și munca organizata pentru asimilare. Deși știm cu toții că ora de religie este o oră privilegiată care ar trebui să fie gestionată nu mai de absolvenții de teologie PASTORALĂ LICENȚIAȚI.DISCIPLINA ȘCOLARĂ RELIGIE FIIND O CONTINUARE A CATEHEZEI BISERICEȘTI.Cu toate acestea ne respectându-se predania apostolică acest privilegiu a fost acordat și Absolvenților de Teologie socială mai cu seamă femeilor lucru strict interzis femeilor având în vedere că ele nu au capacitatea sacerdotală și  că tămbălău să fie mai mare  cu Toate că nu toți cei ce predau religia sunt licențiați în teologie pastorală Chiar și celor cu Teologie didactică le este permisă înscrierea la definitivat. Cum spun cei de la portalunvstamsnt.ro.Ca sa gestionati corect si eficient materia de examen, echipa Rentrop & Straton vine in ajutorul dumneavoastra cu 20 de teste rezolvate pentru pregatirea exemplara a reusitei la examenul de definitivare, catedra de Religie.


Lucrarea Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare va pune la dispozitie subiecte din materia ceruta la examen, structurate si solutionate exact in stilul in care trebuie sa le tratati pentru nota maxima la examen. Contine 20 de teste REZOLVATE realizate dupa subiectul elaborate de Ministerul Educatiei - Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie, in conformitate cu programa specifica examenului de Definitivare pentru catedra de Religie.

III. Ierurgiile in viata credinciosilor:

1. Ierurgii legate de viata;
2. Ierurgii legate de moarte

IV. Teologia icoanei reflectata in traditia patristica:

1. Icoana — cale de marturisire a credintei bisericii in Fiul lui Dumnezeu intrupat;
2. Sfintele icoane - valoarea simbolica, sacramentala, educativa, catehetica si estetica
...etc.
 

Misiune crestina, catehetica si apologetica ortodoxa

...etc.

 
Comandati acum culegerea de Teste rezolvate de Religie Ortodoxa pentru reusita la examenul de definitivare si parcurgeti testele:
- in propriul dvs. ritm;
- fara a omite nimic din programa de examen;
- organizat, fara stresul generat de volumul mare si complexitatea notiunilor;
- cu un bun management al timpului si al efortului;
- cunoscand exact cerintele examinatorilor cu privire la dezvoltarea subiectelor, pentru note maxime;
- cu rezultatul sperat: obtinerea definitivarii.  NE ÎNTREBĂM RETORIC CUM POATE PREDĂ RELIGIA O PERSOANĂ FĂRĂ LICENȚĂ IN TEOLOGIE PASTORALĂ? OARE EXISTĂ UN DUMNEZEU SOCIAL DIDACTOC ȘI UNUL PASTORAL MISIONAR? Sursa: Articol preluat parțial de pe portalincatamsnt.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta