LANSARE Antologia Creştină-PASI SPRE CER- sărbători de iarnă


 



3-30 NOIEMBRIE!!!!

Ediţia 4

Este Antologia Editurii Cervantes (fost Inspirescu) cu numărul 50!!!

Aşteptăm materiale de: poezie,

proză, eseuri şi alte genuri literare care se încadrează în temă. Detalii la cerere.

Creaţiile pot fi însoţite de poze adecvate.Se mai adaugă ca o noutate materiale despre sărbători de iarnă, (toate genurile literare) tradiții, obiceiuri, familie, origini ancestrale ale tradițiilor de iarnă.

Antologiile vor fi însoţite de mici cadouri oferite de Editură:

semne de carte cu imagini de sărbători sau calentare de buzunar, la fel. Sperăm să facem lansare publică în una dintre cele 2 spaţii ultracentrale unde avem acces, în Bucureşti. Probabil Muzeul literaturii romane!

Antologia va fi trimisă către autori începând cu-18 19 decembrie- pentru a putea fi daruita de sarbători, celor dragi. Până la 7- 11 - 15 pagini A5 Format. Mărime -prețul diferențiat în funcție de nr de pagini. Times New Roman-12. Pentru alte detalii , la d-na Maria Giurgiu- (coordonator antologie) la tel 0731603738 , mail margo65.ansutz@gmail.com Se trimit - texte corectate, cu diacritice, - biografie literară scurtă, poza, adresa , mail și tel de contact. 

Să ne bucurăm împreună!!!! PARTENER MEDIA ȘI PROMPTER REVISTA CREȘTINĂ ORTODOXĂ ON-LINE VIAȚA SPIRITUALĂ  Mai Multe detalii La tel 0754981045.Caranda Daniel  sau email revistaviataspirituala@gmail.com orice  La telefon +400731603738 Giurgiu Maria sau pe email inspirescuedit@gmail.com

 Detalii și Pe Facebook https://fb.me/e/2jD1Sqysk

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta