Studio ASCIOR cu teolog Daniel Caranda, Sfinții Mari Împărați Constantin și Elena, 20 Mai 2021


 Asociația ASCIOR urează tuturor sărbătoriților de mâine, celor care s-au născut în această așa minunată zi de praznic împărătesc precum și cei care sărbătoresc această mari zi onomastică, Constantin, Constanța, Elena, Lenuța, și toate derivatele, urează multă, multă sănătate, dreaptă credință, bucurie și spor întru tot binele, împreună cu urarea „La mulți și binecuvântați ani”!

Cu bucurie ne-am reîntâlnit azi, în Studio ASCIOR CENTRAL cu teolog Daniel Caranda, Director ASCIOR Religie și am vorbit despre Sfintele Paști, despre Intrarea Domnului în Ierusalim, despre Izvorul Tămăduirii și, bineînțeles, despre Sfânta Cruce și marele praznic împărătesc de mâine al Sfinților mari Împărați Constantin și Elena!

Nu întâmplător trebuia să marcăm această mare sărbătoare în ASCIOR întrucât sunt sfinții aleși ca patroni ai asociației, de aceea sunt pe cartușul revistei Orizonturile Bucuriei!

De numele acestor așa mari sfinți „întocmai cu apostolii” se leagă încheierea primei perioade a creștinismului, a creștinismului primar și începutul celei de-a doua perioade, a creștinismului secundar, când creștinismul a ieșit la suprafață, în mijlocul cetății, în spațiul public, când au început Sinoadele Ecumenice, când creștinismul a putut să influențeze societatea către adevărata credință, către adevărata viață! 

Asociația ASCIOR luptă pentru promovarea adevăratei culturi, adevăratei tradiții, pentru promovarea în spațiul public a minunii Învierii de Obște când toate obștile popoarelor creștine vor respecta Legea lui Dumnezeu pentru a ajuta omul ca, din sclav al societății, al intereselor unor stăpâni ai planetei, să devină un om cu adevărat liber cu posibilități reale de viețuire și împlinire.

Ridicarea Sfintei Cruci în societate este respectarea în societate a legii Dragostei lui Dumnezeu, singura care ne redă Vieții și Adevărului!

Un interviu interesant pe care vi-l recomandăm cu căldură.

ASCIOR pentru bucuriile omului!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta