Părintele Arsenie Boca

 

Părintele Arsenie Boca a fost prezent la înmormântarea mamei sale, în județul Arad, în timp ce era în arest. Cum a fost posibil?
Părintele Arsenie Boca este arestat și dus la Canal în noaptea de 15 spre 16 ianuarie 1951, la ora 5 dimineața. Pe 6 decembrie, în același an, Creștina (Cristina), mama sa, trece la Domnul, în comuna Hălmagiu, din județul Arad.
Martorii declară, în Arhivele Securității, că l-au văzut pe Părintele Arsenie Boca, lângă sicriul celei ce-i dăduse viață, dar alți martori au declarat în același timp, că Arsenie Boca n-a părăsit baraca de la Canal.
Adevarul este că între cele două puncte este o distanță de 572 de kilometri , iar ceea ce s-a întâmplat în acea zi a fost MIRACOL,  TELEPORTARE sau PLECARE CU DUHUL. 

Se spune că Părintele Arsenie Boca a cerut voie să se relaxeze puțin. A primit consimțământul. După două ore și jumătate, paznicul s-a dus să facă numărătoarea. Părintele nu se afla acolo! Nu era nicăieri! Parcă intrase în pământ! In acest timp, Părintele Arsenie Boca dispare pentru câteva ore și a fost văzut de țărani în Arad, la 600 de kilometri de locul în care se odihnea.
Toți se întrebau dacă e posibil cu duhul să fi participat, deoarece existau mărturii ale unor oameni care-l văzuseră la înmormântare. Însă el figura la Canal.
Cum a fost posibil? Miracol...Minune..Teleportare...sau...Plecare cu duhul ?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta