CUVÂNT PENTRU SUFLET DE LUAT AMINTE!

Acum asistăm la ivirea zorilor unei noi epoci iconoclastice. Acum observam un alt iconoclasm. Dacă mai înainte era luptată lucrarea Lui în om și adevărul revelat prin tăgăduirea Dumnezeirii Sale, iconomiei mântuirii şi odihnei sale întru Sfinţii Săi prin necinstirea icoanei (Ekon = imagine). Acum este luptată lucrarea Lui în om prin alterarea, alienarea, neantizarea și răpirea moștenirii noastre cerești - înfierea prin care avem un duh ce striga AVA! PRIN UCIDEREA CHIPULUI LOGOSULUI divin din om și prin tăgăduirea îmbrăcării noastre în Hristos. Iconoclasmul zilelor noastre, blestemul antihristic! Un NU ecumenismului, panereziei al cărui nume este “Legiune”. Desfidem duhul profund antihristic al acestor vremi, vremuri. Căci cine îndrăzneşte a se ridica împotriva Viticultorului și Vitei spre tăierea mlădiţelor decât numai Antihristul?! Apostolul Pavel către Corinteni I vers. 12-22: Vers. 12- Prin urmare cel căruia I se pare că stă în picioare să ia seama să nu cadă. Vers. 13 - Ispită nu v-a cuprins decât la măsura omenească. Dar credincios este Dzeu, care nu va îngădui să fiți ispitiți mai mult decât va sta în putere, ci odată cu ispită vă va aduce și calea de a ieși din ea, ca s-o puteți răbda. Vers. 14 - De aceea iubiţii mei fugiți de închinarea la idoli. Vers. 15 - Ca unor înțelepți vă vorbesc, judecați voi ce vă spun Vers. 16 - Paharul binecuvântării, nu este oare împărtășirea cu Sângele Lui Hristos?. Pâinea pe care noi o frângem, nu este oare împărtăşirea cu Trupul Lui Hristos? Vers. 17 - De vreme ce este o singură Paine, noi, cei mulți, un singur trup suntem, fiindcă toți dintr-o singură Paine ne împărtăşim.
Vers. 18 - Priviţi-l pe Israel, cel după trup. Cei ce mănâncă jertfele nu sunt ei părtași altarului? Vers. 19 - Ce vreau să spun? Ca ceea ce I s-a jertfit idolului, este ceva? Sau ca idolul este ceva? Vers. 20 - Nu, ci doar că ceea ce jertfesc păgânii jertfesc demonilor, și nu Lui Dzeu. ȘI eu nu vreau ca voi să deveniţi părtași demonilor. Vers. 21 - Nu puteți bea Paharul Domnului și paharul demonilor, nu vă puteți împărtăși din Masa Domnului și din masa demonilor. Vers. 22 - Oare vrem să stârnim gelozia Lui Dzeu? Suntem noi mai tari ca EL? Evanghelia Sf. Ap. Matei, cap. 12 Vers. 31 - De aceea vă zic: orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor dar hulă împotriva duhului nu se va ierta. Vers. 32 - Celui ce va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui, dar celui ce va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel viitor. Să nu fie! “Să stăm bine și să stăm cu frica”! Deci, cine tăgăduieşte și batjocoreşte pe Duhul Sfânt, tăgăduieşte și batjocoreşte pe Dumnezeu, cel care este Duh şi Adevăr.. Sfântul ierarh Nicolae Velimirovici Așadar nu putem a tăcea. Tăcerea este lepădare, apostazie
 ​ANATEME - Celor care tăgăduiesc ființa lui Dzeu şi spun că această lume de la sine s-a făcut și toate cele dintr-însa fără Pronia lui Dzeu și din întâmplare se fac, anatema. - Celor care grăiesc ca Dzeu nu este duh, ci trup sau că nu este drept, milostiv, prea înțelept, atotștiutor și alte asemenea hule rostind, anatema. - Celor care îndrăznesc să grăiască că Fiul Lui Dzeu nu este de o ființă cu Tatăl și nu este de aceeași cinstire cu El asisderea şi Duhul Sfânt, și care mărturisesc pe Tatăl și pe Fiul și pe Sfântul Duh nu ca pe Cel ce este Unul Dzeu, anatema. - Celor ce nebuneşte grăiesc că nu a trebuit pentru mântuirea noastră şi spre curățirea păcatelor noastre să vină în lume Fiul Lui Dzeu în trup și să pătimească patimă de voie, moarte și înviere, anatema. - Celor care nu primesc harul răscumpărării, propovăduit în evanghelie că singurul mijloc de îndreptățire înaintea Lui, anatema. - Celor care îndrăznesc să grăiască ca Preacurata Fecioară Maria nu a fost înainte de naştere, la naştere şi după naştere Fecioară, anatema. - Celor ce nu cred că Duhul Sfânt i-a înţelepţit pe prooroci și apostoli și printr-înşii ne-a vestit nouă calea adevărată spre pocăință și a întărit aceasta cu minuni, și că acum în inimile creștinilor credincioși și adevărați viețuiește și îi povățuiește pe ei la orice adevăr, anatema. - Celor care tăgăduiesc nemurirea sufletului, sfârşitul veacului, judecată ce va să fie și răsplata veșnică pentru faptele bune în ceruri, iar pentru păcate osândire, anatema.
- Celor care tăgăduiesc Sfintele Taine de Biserica Lui Hristos ținute, anatema. - Celor care tăgăduiesc soboarele Sfinţilor părinţi și predaniile lor care sunt într-un Duh glăsuitoare cu Dumnezeiasca descoperire și de Biserica dreptslavitoare - soborniceasca cu blagocestie păstrate, anatema. - Celor care cugetă precum că împărații pravoslavnici sunt ridicați în scaunul stăpânirii nu din deosebită pentru ei bunăvoință Dumnezeiască, și la ungerea lor darurile Sfântului Duh spre primirea acestei mari chemări asupra lor nu se revarsă, şi astfel îndrăznind la răzvrătire şi viclenie asupra lor, anatema. - Celor care ocărăsc și hulesc sfintele icoane pe care Sfânta Biserică spre amintirea lucrărilor Lui Dzeu și a bineplacutilor Lui, spre trezirea evlaviei, celor ce le privesc pe ele și a dorinței de a-i urma, și celor ce le numesc pe acestea idoli, anatema. - Celor care se ridică împotriva bisericii Lui Hristos învăţând că ea s-a împărțit în <ramuri> și care spun că Biserica nu fiinţează în chip văzut, ci din ramuri și schisme din felurite slăviri și credințe mincinoase se va alcătui în viitor într-un singur trup, anatema. - Și celor care nu deosebesc adevărata preoţie şi Tainele Bisericii de cele ale ereticilor, ci învață precum că botezul și euharistia ereticilor sunt îndestulătoare pentru mântuire, anatema. - Și celor ce se afla în unire duhovnicească cu aceşti eretici sau îi sprijină pe ei, sau apără noul lor eres ecumenist, închipuindu-l drept <dragoste frăţească> şi drept <unire a creştinilor despărțiți> care chipurile se va întâmpla, anatema. Să spunem într-un glas cu hotărâre toți: TUTUROR EREZIILOR, papistașilor, denominațiunilor așa-zis <creștine> şi tuturor sectelor, ANATEMA. Tuturor organizaţiilor ocultei, sataniste și masoneriei, de trei ori ANATEMA!

Noi cei ce suntem - EKLESSIA - luptătoare, preoția sacramentală și preoția duhovnicească - pliroma- în integralitatea noastră ca dreptmăritori și mărturisitori creștini, cerem să ne desprindem de toate organizațiile eretice (CMB etc), de toate
Parteneriatele și tratatele cele mincinoase care prin lucrarea lor propovăduiesc pe antihrist. De asemenea solicităm retragerea semnăturilor ierarhilor prezenți la “sinodul” tâlhăresc și eretic din Creta, cât și lepădarea de acesta a întregii delegației BOR. Nu puteți bea din paharul Domnului și din paharul demonilor în același timp! Nutrim speranța ca D-zeu cel în Treime închinat ne va lumina pe toți spre toată lucrarea cea bineplăcută Lui, spre drept învățarea cuvântului adevărului Său.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta