Campanie umanitară Bolnav am fost și ați venit la Mine,

 


Trăim într –o  societate secularizată, în care suntem preocupați din ce în ce mai mult de grija lumească a zilei de mâne, ceea ce ne face să nu fim atenți la nevoile semenilor . Printre aceștia numărându - se  și  micuța 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚, fiica Părintelui Arhidiacon Mihail Bucă fondatorul și dirijorul grupului psaltic Tronos al Patriarhiei Române, a fost diagnosticată de curând de către echipa de medici a Spitalului Clinic Fundeni  diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Mulți dintre voi ne sunteți alături și vă simțim rugăciunile și încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulți dintre voi sunteți „𝘼𝙡𝙖̆𝙩𝙪𝙧𝙞 𝙙𝙚 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚!” iar ea știe.

Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni nu i descurajază pe părinții micuței  pentru că tot ei le-au  transmis că tratamentul o poate reda pe Irene așa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Așadar, cu toții putem contribui la însănătoșirea Grabnică  a lui  Irene care are nevoie de sprijinul nostru . Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.

În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USD. Donația se poate face prin transfer bancar. 

𝘽𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖𝙧: 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩𝙞𝙣 𝙄𝙧𝙚𝙣𝙚 𝙀𝙘𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙖

𝗖𝗼𝗻𝘁 𝗥𝗢𝗡⠘ 𝗥𝗢𝟬𝟵𝗥𝗡𝗖𝗕𝟬𝟬𝟴𝟳𝟭𝟳𝟭𝟬𝟮𝟰𝟰𝟲𝟬𝟬𝟬𝟮

𝗖𝗼𝗻𝘁 𝗘𝗨𝗥𝗢⠘ 𝗥𝗢𝟳𝟵𝗥𝗡𝗖𝗕𝟬𝟬𝟴𝟳𝟭𝟳𝟭𝟬𝟮𝟰𝟰𝟲𝟬𝟬𝟬𝟯

𝗖𝗼𝗻𝘁 𝗨𝗦𝗗⠘ 𝗥𝗢𝟱𝟮𝗥𝗡𝗖𝗕𝟬𝟬𝟴𝟳𝟭𝟳𝟭𝟬𝟮𝟰𝟰𝟲𝟬𝟬𝟬𝟰

SWIFT: RNCBROBUXXX

Pentru Cont Revolut:    0762633312


Sursa text și spot foto Secretariatele Parohiale foto 1 Irene foto 2 Părintele Arhidiacon Mihail Bucă                                      Sursa :http://parohiababenii3valeamare.blogspot.com/2022/05/campanie-umanitara-bolnav-am-fost-si.html?m=1 Notă Parohia Băbeni Iii își asuma autenticitatea acestui material 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta