Salata de boeuf de post, reţeta de la mănăstirea Prislop. Cu ce ingredient se înlocuieşte carnea
A început Postul Sfintei Marii, iar gospodinele sunt puse în încurcătură, mai ales că mâncarea de ne-dulce se consumă în cantităţi mari. Romaniatv.net vă vine în ajutor cu câteva reţete simple şi gustoase. Salata de boeuf de post. Mâncarea de la mânăstire este întotdeauna gustoasă, chiar dacă nu are multe ingrediente, iar condimentele nu sunt aduse de peste mări şi ţări. Măicuţele au reţete transmise din generaţie în generaţie, pe care nu se feresc să le facă publice, iar rezultatul înseamnă farfurii pline de savoare, cu care vei primi stele Michelin de la familie. Salata de boeuf de post, ingrediente.
- 3 cartofi
3 – 4 morcovi
o cutie de ciuperci
o cutie de mazare
2-3 castraveti murati
2 lingurite de mustar dulce
zeama de lamaie (helas)
ulei
gogosari murati pt decor
sare piper knorr de legume dupa gust
Salata de boeuf de post, mod de preparare: Se pune sare piper, knorr de legume dupa gust.Maioneza:se pun 2 lingurite de mustar intr-un bol si se adauga ulei ca la o maioneza normala. Atentie! Cand incepe sa separe mustarul de ulei se pune zeama de lamaie.In felul acesta se poate face cata maioneza dorim(se poate inlocui lamaia cu otetul in functie de gust).
Se adauga maioneza la salata se orneaza. O mancare 100% naturala. Sursa:RomaniaTV.net
Comentarii
Trimiteți un comentariu