Luca 21, 8-9, 25-27, 33-36


 

8 Iar El a zis: „Luați aminte să nu fiți amăgiți; că mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt!, și: Vremea s'a apropiat!... Nu mergeți după ei! 9 Iar când veți auzi de războaie și de răzmerițe, să nu vă'nspăimântați; că mai întâi acestea trebuie să fie, dar sfârșitul nu va fi curând“.

25 Și vor fi semne în soare, în lună și'n stele, iar pe pământ spaimă'ntru neamuri și nedumerire din pricina vuietului mării și-al valurilor. 26 Și oamenii-și vor da duhul de frică și de așteptarea celor ce vor să vină peste lume; că puterile cerurilor se vor clătina. 27 Și atunci Îl vor vedea pe Fiul Omului venind pe nor cu putere multă și cu slavă.

33 Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. 34 Luați aminte la voi înșivă, să nu vi se îngreuieze inimile de'mbuibare și de beție și de grijile vieții, și ziua aceea să vină peste voi fără veste, 35 căci ca o mreajă va veni peste toți cei ce locuiesc pe fața'ntregului pământ. 36 Așadar, privegheați în toată vremea rugându-vă, ca să vă'ntăriți să scăpați de toate acestea care vor să vină și să stați înaintea Fiului Omului“.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Luca 1, 39-49, 56

Rugăciune către Sfânta Muceniță Hristina

Biblia Sectară și Biblia Ortodoxă. Diferentele dintre minciunile sectantilor si dreapta credinta